Toiminta 2012

Toiminta 2012

Tervehdys jalkapalloväki!

Vuosi 2012 on jo ViSa-futiksen 22. toimintakausi seuran historiassa. Virolahden Sammon jalkapalloilijat koostuvat pääasiassa Virolahden ja Miehikkälän kuntien alueelta. Tänä kesänä ViSa:n pelaajia on kaikkiaan yhdeksässä eri ikäluokassa miesten edustusjoukkueesta, F-8 junioreihin. Yksi yhteisjoukkue on C14-pojat ViSa/ Haminan pallokissat, eli yhteistyötä myös Haminan suuntaan on olemassa. Kulmakuntamme tarjoaa siis lähes kaikille ikäryhmille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa laadukkaassa ohjauksessa/ valmennuksessa ja loistavilla harjoittelupaikoilla Harjun Oppimiskeskuksen nurmikentällä ja Virojoen koulukeskuksen nurmella ja hiekkatekonurmella.

Itse aloitin jalkapallon jo juniorivuosina ViSa:ssa ja lopettelin aktiiviuran edustusjoukkueessa. Nykyään pyrin käymään edustusjoukkueen harjoituksissa ja Old Stars ikämiesten ystävyyspeleissä aina kun aikataulu antaa mahdollisuuksia. Esikoispoikani aloitti tänä keväänä F-8 junnujen jalkapallokoulun, jonka valmennusrinkiin itsekin kuulun. Joten jalkapallokentillä aikaa tulee kulumaan tulevana kesänä.

Virolahden Sammon jalkapallojaoston puheenjohtajana aloitin keväällä 2011 ja mielestäni jaoston tulevaisuus näyttää valoisalta. Maksaneita lisenssipelaajia on tällä hetkellä reilu sata, kaikkiaan jalkapallon harrastajia eri joukkueissa pelailee tulevana kesänä noin 150 henkilöä. Lisäksi junioritoiminnan tärkeinä tukipilareina toimivat tietenkin pelaajien vanhemmat, joille kuuluu iso kiitos mm. pelaajien kuskaamisesta harjoituksiin ja peleihin.

Toivonkin kaikille jalkapallomielisille hyvää kesää ja riemukkaita hetkiä jalkapallon parissa niin kentällä, kun kentän laidallakin.

Miika Värri
Virolahden Sammon jalkapallojaoston puheenjohtaja