Toiminta 2007

Toiminta 2007

Jalkapallon ohjaava harrastaminen kaakonkulmalla on kulminoitunut Virolahden Sammon (ViSa) jalkapallojaoston organisoimaksi. Futistoimintaa seurassa harrastetaan yli kunta- ja seurarajojen, yhteisesti virolahtelaisten, miehikkäläläisten ja myöskin ylämaalaisten junioreiden kesken. Toimintamme keskipisteinä kesäisin ovat Harjun Oppimiskeskuksen huippuhyvä palokenttä sekä pienimmille futaajille Virojoen koulun nurmi- ja hiekkakentät.

Jalkapalloa ViSa:ssa harrastettiin menneellä kaudella kuuden eri joukkueen/ harrasteryhmän voimin. Nuorin ikäryhmä on 6-7v nappulat . Kolmas kausi alkaa F-9 (8-9v) junioreilla, kun E-11 (10-11v) junioreilla on jo useampi kausi futista takanaan. Junioreiden vanhin ryhmä on C-14 (13-15v) pojat. Miesten joukkue pelaa SPL:n Kaakkois-Suomen piirin 5.divisioonassa ja kokenein pelaajakaarti on ikämiesjoukkue Old Starsissa. Aktiivisia futisharrastajia on joukkueissa runsaat 100 pelaajaa, siis nappuloista ikämiehiin.

Kaikki uudet harrastajat olette tervetulleita ryhmiin/ joukkueisiin mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan sinulle oikea ryhmä. Myös valmennus- ja huoltopuolelle lisähenkilöt ovat erittäin toivottuja.

Futisterveisin,
Markku Kiukas
pj. jalkapallojaosto / ViSa