Toiminta 2008

Toiminta 2008

Jalkapallon ohjaava harrastaminen kaakonkulmalla on kulminoitunut Virolahden Sammon (ViSa) jalkapallojaoston organisoimaksi. Futistoimintaa seurassa harrastetaan yli kunta- ja seurarajojen, yhteisesti virolahtelaisten, miehikkäläläisten ja myöskin ylämaalaisten junioreiden kesken. Toimintamme keskipisteinä kesäisin ovat Harjun Oppimiskeskuksen huippuhyvä palokenttä sekä pienimmille futaajille Virojoen koulun nurmi- ja hiekkakentät.

Jalkapalloa ViSa:ssa harrastetaan 2008-kaudella seitsemän joukkueen/ harrasteryhmän voimin. Nuorin ikäryhmä on F8-nappulat eli 6-8v "Litmasen" alut. Neljäs kausi alkaa E10-joukkueen (9-10v) junioreilla. UUTENA tälle kaudelle on TE11-tyttöjen (9-12v) joukkue, johonka kaikki ko. ikäiset uudetkin kiinnostuneet tyttöfutaajat ovat tervetulleita. Poikien D12-junioreilla (11-12v) on jo useampi kausi futista takanaan. Junioreiden vanhin futisryhmä on C-14 (13-15v) pojat. Miesten joukkue pelaa SPL:n Kaakkois-Suomen piirin 5.divisioonassa ja kokenein pelaajakaarti on ikämiesjoukkue Old Starsissa. Aktiivisia futisharrastajia on joukkueissa runsaat 100 pelaajaa, siis nappuloista ikämiehiin.

Kaikki uudet harrastajat olette tervetulleita ryhmiin/ joukkueisiin mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan sinulle oikea ryhmä. Myös valmennus- ja huoltopuolelle lisähenkilöt ovat erittäin toivottuja.

Futisterveisin,
Markku Kiukas
pj. jalkapallojaosto / ViSa