Kentät

Kentät

Harjun oppimiskeskuksen kenttä
Tallitie 66, 49980 RAVIJOKI

Katso kartalla

Virolahden Sammon futiksen ykköskenttä (nurmi) sijaitsee Harjun Oppimiskeskuksen kauniilla alueella hyvässä sovussa kahden maneesirakennusten ja ratsastuskentän vieressä Ravijoella.

Pallokentälle pääsee Vt 7:lta (Hamina- Vaalimaa) kun käännyt Ravijoki-liittymästä Koulutilantielle. Aja tietä noin 6 km, jonka jälkeen käännyt vasemmalle kapealle Tallitielle (oikotie kentälle). Tallitie on ajoittain puomilla suljettu, jolloin jatkettava noin 500m eteenpäin ja sitten vasemmalle Viipurintielle, josta kierretään kentälle Oppimiskeskuksen idyllisen taajaman kautta.

Kentän pukeutumis-, ja peseytymistilat sekä WC:t löytyvät viereisen maneesin päädystä.

 


 

Virojoen urheilukenttä
Urheilutie 2, VIROJOKI

Katso kartalla

Virolahden Sammon urheilukentän hiekalla pelataan yleensä kevätkierroksen ensimmäiset ottelut. Kenttä sijaitsee aivan Vt 7 vieressä, noin 1 km Virojoen taajaman liittymästä Vaalimaan suuntaan.

Kentällä ei ole pukeutumis- eikä pesutiloja, vaan järjestetään ne taajamassa olevalta koulukeskuksen liikuntatilalta tarvittaessa.

 


 

Virojoen koulun kenttä,
Oikotie 3 , VIROJOKI

Katso kartalla

Koulun kenttä on kaksiosaisesti päällystetty hiekkatekonurmikenttä (92m x 53m/uutta ja vanhaa tekonurmea), joka valmistui 2010 loppukesästä. Kentälle maalattu poikittain myös kaksi erikokoista pienpelikenttää sekä naisten pesäpallokenttä koululiikuntaa varten. Lisäksi tasokas valaistus iltaharjoittelua ja pelejä varten.

Kirjaston kenttä,
Rantatie 9, VIROJOKI

Katso kartalla

Molemmat kentät sijaitsevat Virojoen koulukeskuksen ja kirjaston alueella. Kirjaston vieressä oleva alue/juniorikenttä on nurmikkoa. Koulun ja kirjaston kentillä harjoittelevat pääosin juniorijoukkueet sekä pelataan heinäkuussa Virolahti-viikolla perinteinen junioreiden Vellicup-kutsuturnaus. Pukuhuoneet ja WC:t koulun liikuntatilan yhteydessä.