AC Paitsioansa ja Expertit puulaaki mestareiksi

AC Paitsioansa ja Expertit puulaaki mestareiksi

AC Paitsioansassa:  Mikko Tylli, Markus Tylli, Toni Tuominen, Atte Cande, Joonas Notkola, Joni Leppänen, Kimmo Kytö, Mikko Joenpolvi,  Anssi Roimola ja Otto Korpas

Kaakonkulman futisharrastajien perinteinen pienpeliturnaus pelattiin lauantaina 25.9 Virojoen uudella hiekkatekonurmella.Viikkoa aiemmin käyttöön vihitty kenttä tarjosi hyvät puitteet turnaukselle. Lisäksi poikkeuksellisen lämmin syyssää ja ViSan C14 poikien ylläpitämä kanttiini varmistivat turnauksen onnistumisen. Mestaruudesta kisailtiin kahdessa erisarjassa. Sporttisarja, johon osallistui viimevuotista mestaruutta puolustamaan lähtenyt Mattolaituri, FC Ihankiva, AC Paitsioansa ja Ilmanmäen Pallo. Kuntosarjassa paremmuudesta kisailivat viimevuoden mestari Expertit, Hanskin Hait ja Peräkylän Risuparrat.

Sporttisarja pelattiin yksinkertaisena sarjana. Jokainen joukkue pelasi siis jokaista vastaan. Pelaajia oli molemmilla joukkueilla malivahti ja kuusi kenttäpelaajaa. Tänä vuonna mestariksi pelasi AC Paitsioansa kahden voiton ja yhden tasapelin myötä. Toiseksi tuli FC Mattolaituri voitolla ja kahdella tasapelillä. Kolmas oli viimehetkillä kuntosarjasta sporttiin siirretty Ilmanmäen Pallo ja FC Ihankiva jäi turnauksessa neljänneksi.

Kuntosarjassa joukkueita oli kolme. Ensin joukkueet pelasivat vastakkain, jonka jälkeen sarjan kaksi parasta kohtasivat vielä uudestaan finaalissa. Kenttä oli hieman kapeampi kuin sporttisarjassa, joten kentällä oli maalivahti ja viisi kenttäpelaajaa. Ottelut olivat tiukkoja tässäkin lohkossa. "Alkusarjan" jälkeen finaaliin selviytyivät Hanskin Hait ja Expertit. ViSan 14 vuotiaista pojista koottu Peräkylän Risuparrat jäi hyvästä pelistä huolimatta jumbosijalle. Finaali tarjosi katsojille jännitystä ja hienoja maaleja. Kuntosarjan mestaruuden uusi lopulta Expertit.

Experttien joukkueessa pelasivat:
Jouni Kuntsi, Tommi Kuntsi, Jaakko Niiranen,Ari Jokimies, Mikko Hostikka, Jani Hostikka, Juho Uutela ja Miika Värri

AC Paitsioansassa:
Mikko Tylli, Markus Tylli, Toni Tuominen, Atte Cande, Joonas Notkola, Joni Leppänen, Kimmo Kytö, Mikko Joenpolvi, Anssi Roimola ja Otto Korpas

Ottelutulokset

SPORTTISARJA   KUNTOSARJA  
Mattolaituri- FC Ihankiva 2-2 Expertit– Hanskin Hait 2-1
Ilmanmäki- Paitsioansa 0-2 Expertit– Risuparrat 2-1
Mattolaituri- Ilmanmäki 1-0 Risuparrat– Hanskin Hait 0-4
FC Ihankiva– Paitsioansa 1-3 Expertit- Hanskin Hait(Finaali) 3-1
Ilmanmäki- FC Ihankiva 4-2    
Paitsioansa - Mattolaituri 0-0