Juniorifutaajien odotettu Vellicup-kutsuturnaus 16.7. 2011

Juniorifutaajien odotettu Vellicup-kutsuturnaus 16.7. 2011

Virolahti-viikon perinteinen juniorijalkapalloilijoiden Vellicup-kutsuturnaus pelataan lauantaina 16.7 klo 12:30 alkaen Virojoen kirjaston nurmikolla ja koulun hiekkatekonurmella ensimmäisen kerran. Tällä kertaa Vellicupin turnausvoitoista futaillaan taas perinteiseen tapaan kolmessa eri ikäluokassa, kun molemmat peliareenat ovat taas käyttökunnossa. Turnaukseen on kutsuttu eri joukkueita Haminan PalloKissoista vastustajiksi Virolahden Sammon juniorijoukkueille.

Nuorimpien G7- sarjassa pelaajat ovat pääosin 6-8 ikäisiä 'nappuloita'. Tämän sarjan voitosta potkitaan kahden ViSan oman nappulajoukkueen kesken. Hauskan mukavassa ottelussa kohtaavat toisensa Sampo Itä ja Sampo Länsi.

Seuraavaksi vanhempien F8-junioreiden sarjassa onkin mukana 8-9 ikäisiä futaajia neljästä eri joukkueesta. Sarjan turnausvoitosta tässä pelataan yhteensä kuusi ottelu, joissa kohtaavat toisensa HaPK Vihreät, Sampo Litmaset, HaPK Valkoiset ja Sampo Hyypiät.

Vellicup-kutsuturnauksen vanhimmassa E11-juniorisarjassa ottelut ovat entistäkin jännittävämpiä kun kentällä kohtaavat vuorollaan toisensa HaPK Millenium, ViSa E11 ja ViSa TD13-tytöt.

Turnaustapahtuman pelit päättyvät noin klo 15.30 jonka jälkeen välittömästi alkaa voittajajoukkueiden ja tsempparipelaajien pokaalien jako. Jännittävien futispelien ohella yleisölle on tarjolla arpajaiset ja hyvät kioskipalvelut . Pelien lisäksi on mahdollista seurata kentän ohi juostavaa Raja ½- maratonia.

Paikalle saapuvien pelaajien ja katsojien on syytä huomioida että Raja1/2- maratonin takia on Rantatie ja Oikotie suljettuna noin 1/2h puolen päivän aikaan . Vellicupin pysäköintialue on Virojoen Koulun ja pallokentän valisellä alueella.
Tervetuloa!

ViSa/Vellicup-futistoimikunta

Lisätietoja: Raine Rantala/puh. 050 351 8794, ViSa TD13-tytöt