Ränniryhmä ja Ilmanmäki mestaruuksiin

Ränniryhmä ja Ilmanmäki mestaruuksiin

Hieno syksyinen launtaipäivä Virojoen hiekkatekonurmella. 7 joukkuetta pelasi mestaruudesta kahdessa eri sarjassa. Tänä vuonna molemmissa sarjoissa nähtiin myös, muutaman välivuoden jälkeen, pelaajia kauniimman sukupuolen puolelta. Kaikenkaikkiaan pelaajia joukkueissa oli 56. Turnaus käytiin läpi hyvässä hengessä ja sama pelaaja saattoi pelata useammassa joukkuessa. Näin saatiin varmistettua, että joka joukkue sai täyden miehistön ja saatiin rehdit ja tiukat mittelöt aikaiseksi. Kaikille joukkueille pl. Futismimmit tuli kolme ottelua. Yhden ottelun kestäessä 25 intensiivistä minuuttia, usea pelaaja koki varmasti turnauksen rankkuuden jaloissaan, keuhkoissaan ja joka paikassa missä nyt vaan tuntohermoja on.. Voi olla, että muutamilla pelaajilla on tiukkaa aamulla päästä sängystä ylös :)
 
Kuntosarjassa (kentällä: mv+5) oli kolme joukkuetta: Futismimmit, Ränniryhmä ja AC Paitsioansa. Joukkueet pelasivat ensin yhdet "lämmittely" pelit keskenään. Näistä peleistä kaksi parasta pelasi vielä uudestaan erillisen ottelun mestaruudesta. Futismimmien pelit loppuivat harmillisesti kahden pelin jälkeen. Se ei onneksi näyttänyt paljoa 15 vuotiaita tyttöjä harmittavan. Tärkeintähän ei ole voitto vaan rehti peli! Finaalissa kohtasivat Ränniryhmä ja AC Paitsioansa. Ränniryhmä voitti lopulta viimehetken maalilla 3-2. Rangaistuspotkukilpailukaan ei jäänyt monen minuutin päähän, mutta hyvä näin.
 

Sijotukset

 
1. Ränniryhmä 
2. AC Paitsioansa 
3. Futismimmit.
 
Voittajajoukkueessa pelasivat: Miika Mattila, Vesa Vapalahti, Aki Iivari, Saku Husu, Mikko Hostikka ja Juha Rinnemaa

Otteluidentulokset:

Ränniryhmä- AC Paitsioansa 2-1
Futismimmit- AC Paitsioansa 2-3
Ränniryhmä- Futistytöt 8-0
 
Finaali: Ränniryhmä- AC Paitsioansa 3-2.
 
Maalintekijät: Juha Rinnemaa(Ränni) 7, Vesa Vapalahti (Ränni) 3, Miika Mattila (Ränni) 2, Markus Tylli (Ansa) 2, Aki Iivari (Ränni) 1, Henna Littunen (Mimmit) 1, Iina Husu (Mimmit) 1, Otto Korpas(Ansa) 1, Jutta Ukkola (Ansa) 1 ja Niko Nurmela (Ansa) 1
 
Sporttisarjassa(kentällä: mv+6) joukkueita oli neljä. Peräkylän Pyllistys, HC Karhukopla, viime vuoden mestari FC Ihankiva ja viime vuonna kuntosarjan voittanut Ilmanmäen Pallo. Kaikki pelit olivat todella tiukkoja ja kuudessa ottelussa tehtiin vain 11 maalia. Maajoukkueelta joulukuusi taktiikan kopioinut Ilmanmäki voitti lopulta kaikkien yllätykseksi koko turnauksen. Aamulla näytti nimittäin siltä ettei IlPa saa edes joukkuetta kasaan. Toisessa pelissä taisi olla jopa yksi mies vaihdossa,mutta muuten Ilpa sinnitteli ilman vaihtomiehiä. Hyökkäyksellä voitetaan pelejä, mutta puolustuksella mestaruuksia. Ilmanmäki teki vain 3 maalia,mutta ei päästänyt yhtään.

Sijoitukset:

1. Ilmanmäen Pallo 
2. FC Ihankiva 
3. Peräkylän Pyllistys 
4. HC Karhukopla
Voittajajoukkueessa pelasivat: Kaikki kolme peliä Joona Värri, Markku Kiukas, Kari Uutela, Jukka- Pekka Korhonen, Mika Ruoppa. Kaksi peliä Topi Pajuvesi, Ari Jokinen, Pekka Heikkilä ja yhden pelin Miika Värri.
 

Otteluidentulokset:

Peräkylän Pyllistys- FC Ihankiva 2-2
HC Karhukopla- Ilmanmäki 0-2
Pyllistys- HC Karhukopla 1-0
Ihankiva- Ilmanmäki 0-0
Karhukopla- Ihankiva 1-2
Ilmanmäki- Pyllistys 1-0
 
Maalintekijät: Toni Karhu (Ihqu) 3, Ari Jokinen (IlPa) 2, Aydin Celik (Pyllistys) 2, Mikko Joenpolvi (Kopla) 1, Markus Suomalainen (Pyllistys) 1, Atte Cande (Ihqu) 1 ja Joona Värri (IIPa) 1
 
ViSan edustus joukkue kiittää kaikkia pelaajia, valmentajia, kanttiinia, kenttämestareita ja katsojia hienosta turnauksesta! Ensi vuonna uudestaan!