Velliviikolla pelattiin junioreiden perinteinen kutsu jalkapalloturnaus

Velliviikolla pelattiin junioreiden perinteinen kutsu jalkapalloturnaus

13.7. lauantaina järjestettiin ViSan E10 joukkueen toimesta perinteikäs hapanvelliviikon junnujalisturnaus Virojoen ala-asteen pelikentillä. Sää oli yleisö ystävällinen, mutta nuorille pelaajille lähes liiankin paahteinen. Osa joukkueista pelasi ilman vaihtomiehiä, joka näkyi liikkeen puutteessa pelien edetessä. Kanttiini tarjosi kylmiä ja lämpimiä virvokkeita koko turnauksen ajan ja arpajaisilla tuotiin yleisölle ja pelaajillekin lisäjännitystä pelipäivään.
 
Puoliltapäivin alkanut turnaus sisälsi yhteensä 14 ottelua kolmella eri kentällä ja kolmessa eri ikäryhmässä G7, F9 ja E10. Joukkueita oli kaikkiaan 10 ja pelaajia 90. ViSan omien joukkueiden lisäksi joukkueita oli myös Haminasta HaPK kolme tiimiä ja yksi joukkue Karhulasta. Pelit oli yleisöystävällisiä ja siistejä. Maaleja ja hienoja torjuntoja tarjoiltiin jokaisella kentällä. Turnauksen päätteeksi palkittiin voittajajoukkueet ja jokaisesta joukkueesta huoltajat valitsivat joukkueestaan tsempparipelaajan.
 

Tulokset:

 
G7 ViSa Italia - ViSa Espanja 2-7 tsemppari Niilo Puisto
G7 tsemppari Arda Mert
 

F9 sijoitukset

 
1. Karhula, tsemppari Newton Manta
2. HaPK, tsemppari Aaro Lappi
3. Visa Hurrikaanit, tsemppari jessiina Mattila
4. ViSa Hyypiät, tsemppari Timi Urpalainen
5. Visa Litmaset, tsemppari Sampo Korhonen
 

E10 sijoitukset

 
1. ViSa, tsemppari Tuomas Lahti
2. HaPK Vihreät, tsemppari Aki Pohjankoski
3. HaPK Valkoiset, tsemppari Juho Erkkilä
 
Kiitos Vellicup junnujalkapallo turnauksen tukijoille ja yhteistyökumppaneille Virolahden kunta, tekninen toimi, Virojoen VPK, Virojoen leipä ja Woikoski
 
Kiitokset myös arpajaisvoittojen lahjoittajille, pelaajille, huoltajille ja yleisölle
 
ViSa E10, F9 ja G7