Pari muuttujaa tossupallomestariksi

Pari muuttujaa tossupallomestariksi

Voittajajoukkueessa pelasivat: Juha Punkkinen, Pekka Niiranen, Tommi Lappi, Joona Värri, Teemu Kuokka, Pauli Kouki ja Mikko Torri (mv)

Perinteinen tossupalloturnaus järjestettiin 25.2 Virojoen kaukalolla.

Turnaukseen osallistui neljä joukkuetta. Hetken näytti jo, että turnauksen järjestäminen on vaakalaudalla, koska säännöllisesti osallistuneet Raja ja ZSKA Ravijoki

eivät saaneet joukkueita kasaan. Sen verran kuitenkin löytyi pelaajista venymistä, että he kasasivat kokonaan oman joukkueen nimeltä Pari muuttujaa. Näin saatiin neljäs joukkue ja turnaus pidettyä.

Mukana turnauksessa myös tuttuja joukkueita: Virojoki Stars, River Rats ja VPK.

Jää ja sää suosi

Pikku pakkanen, auringonpaiste ja timanttipölly. Kunnan miehet oli taas tehnyt priimaa ja aamulla jäädytetty jää oli erittäin liukas.

Leijailevat lumihiutaleet toivat saman tunnelman tossupalloon kuin mitä aurinko tuo Rion Samba karnevaaleihin.

Mitä liukkaampi jää - Sitä paremmat pelit

Pallollisen liike, puolustaja mukaan. Syöttö selän takaa kiertävälle joukkuekaverille. Yksin läpi. Maalivahti vastassa. Pipo harhautus. Vedet pois korvasta. Pallo maaliin. Kädet ilmaan. Tässä lajissa ei yksin yrittämällä pärjää. Pitää pelata joukkueena, pallon pitää liikkua ja syöttöjen tulla lapaan. Tossupaloa ei turhaan sanota jäällä pelattavaksi shakiksi.

Turnauksessa säilyi jännitys loppuun asti. Virojoki Starsille olisi riittänyt voitto viimeisestä pelistä, mutta River Rats näytti tossupallon kestomenestyjille kaapin paikan. Salibandyä harrastavat nuoret miehet peittosivat kokeneet kiekkoilijat numeroin 5-2. Tulos tarkoitti sitä, että iloista brassifutis tyyppistä peliä, hymyssä suin pelannut Pari muuttujaa on vuoden 2017 tossupallomestari.

Voittajajoukkueessa pelasivat: Juha Punkkinen, Pekka Niiranen, Tommi Lappi, Joona Värri, Teemu Kuokka, Pauli Kouki ja Mikko Torri (mv)

Maalit: Joona Värri 6; Jani Pärtty, Juho Suurpää, Otto Pohjola 3; Kalle Elfving ja Jukka Iivari 2.

 

Otteluiden tulokset:

Virojoki Stars- Pari muuttujaa  2-2
VPK- River Rats  2-3
River Rats- Pari muuttujaa  0-3
VPK- Virojoki Stars  0-6
Pari muuttujaa - VPK  5-1
Virojoki Stars - River Rats  2-5

 

Sarjataulu:

Pari muuttujaa 5p.  10-7
River Rats 4p.  8-7
Virojoki Stars 3p.  10-7
VPK 0p. 3-14