Joka keväinen sählyturnaus järjestettiin lauantaina 24.4.

Joka keväinen sählyturnaus järjestettiin lauantaina 24.4.

Kuvassa: Vuoden 2018 mestari Määzik. Joukkueessa pelasivat: Ylärivi Antti, Juha ja Teppo Punkkinen. Alarivi: Mikael Ylitalo, Matti Savukari. Teemu Hauhia (Ei kuvassa).

Turnauksessa miteltiin paremmuudesta jälleen kahdessa eri sarjassa. Kuntosarjassa ja sporttisarjassa.

Turnauspäivä aloitettiin heti aamulla hikoilemalla kuntosarja neljän joukkueen voimin. Mukana sarjassa, viime vuoden mestari, Puukädet. Toissa vuoden mestari Kirkonkylän VPK. Pyterlahtelaisista kasattu Pyterlahden pallotiimi sekä paikallisista rajamiehistä koostuva Fat Camp. Viime vuonna neljänneksi jätetty Fat Camp nostatti porukalla kuntoa ja henkistä kanttia erilaisilla tapahtumilla Suomen juhlavuoden kunniaksi. Salpavaellusta, melontaa, SUP lautailua, golffia, jousiammuntaa, pyöräilyä ja frisbeegolfia. Kaikkea mahtavaa mitä kaakonkulmalla voi harrastaa! Yhteishenki oli siis terästä ja kuntohuippukin tuntui olevan sopivasti kohdallaan. Palkintona aktiivisesta pelistä kuntosarjan mestaruus. Helpolla kiertopokaali ei tullut. Pelit olivat kaikki tiukkoja,  mutta pallo pomppi turnauspäivänä Fat Camp pelureille suotuisimmin. Lopullinen järjestys: 1. Fat Camp 2. Pyterlahden pallotiimi, 3. Kirkonkylän VPK ja 4. Puukädet.

Sporttisarjan voitosta kisaili kuusi joukkuetta. Joukkueet arvottiin ennakkoon kahteen lohkoon. Lohkossa A pelasivat Määzik, Penalty Box ja New York Rainers. Lohkossa B River Rats, TPP ja Red Devils. Suurin ero aamupäivällä pelattuun kuntosarjaan on se että pelaajia on kentällä yksi vähemmin kuin kuntosarjassa. Näin kentällä on enemmin tilaa ja se takaa sen että sporttisarjan virtuoosit näyttivät laadukkaita kuviota ja upeita yksilösuorituksia päivän aikana. Sellainen havainto tuli myös, että juostessa ei kuulu samanlainen töminä kun kuntosarjan veijareiden kirmatessa reikäpallon perässä. 
Ensin pelattiin lohkot. Tämän jälkeen välierät niin, että lohkoykköset sai toisesta lohkosta kakkosen vastaan. Välieristä finaaliin selviytyivät, omat alkulohkonsakin voittaneet, Määzik ja River Rats. Finaali oli tasaista vauhdikasta vääntöä. Maalivahdit tekivät huikeita torjuntoja. Lopulta Määzik taituroi enemmin maaleja ja voitti mestaruuteen. Pallo kulki ajoittain lavasta lapaan kuin ajatus. Eikä se ole ihme, koska pelaajat ovat pelanneet pienestä pitäen yhdessä.. Niin kuin veljeksillä sekä isillä ja pojilla on tapana..  Sijoitukset: 1. Määzik, 2. River Rats, 3. Penalty Box, 4. TPP, 5. New York Rainers ja 6. Red Devils.
Kyllä oli mukava seurata turnauspäivänä kuinka taitavasti sählyä voidaan pelata. Iso kiitos kunnalle, että olette hankkineet uudet laidat saliin. Ne tuli tarpeeseen ja ovat varmasti tulevinakin vuosina kovalla käytöllä.

 

Kuntosarja: 

Kirkonkylän VPK, Pyterlahden pallotiimi,  Puukädet,  Fat Camp.

Kuntosarjan tulokset:

Fat Camp - Pyterlahden pallotiimi 4-1
Puukädet - Kirkonkylän VPK 3-4
Kirkonkylän VPK - Fat Camp 3-7
Puukädet - Pyterlahden pallotiimi 1-4
Fat Camp - Puukädet 11-1
Pyterlahden pallotiimi - Kirkonkylän VPK 3-2

  Ottelut Pisteet Tehdyt Päästetyt
Fat Camp 3 6 22 5
Pyterlahden pallotiimi 3 4 8 7
Kirkonkylän VPK 3 2 9 13
Puukädet 3 0 5 19

Fat Camp:ssa pelasivat: Joona Värri, Saku Husu, Pekka Heikkilä, Mikko Tylli, Tommi Lappi ja Timo Karhu

 

Sporttisarja: 

Määzik, River Rats, Penalty Box, TPP, Red Devils, New York Rainers

A-lohko:

New York Rainers
Määzik          4p
Penalty Box             2p.

B- lohko: 

Red Devils
River Rats      4p.
TPP     2p.

Sporttisarjan otteluiden tulokset:

TPP - River Rats 3-4
Rainers - Penalty Box 3-6
River Rats - Red Devils 8-4
Penalty Box- Määzik   4-6
Red Devils - TPP 3-6
Määzik - Rainers 6-4

Sijat 5-6 Rainers- Devils 9-4
Välierä Määzik- TPP 9-1
Välierä Rats - Box 6-2
Sijat 3-4 Box- TPP 4-3
Finaali Määzik -Rats 6-3

Sporttisarjan maalipörssi:
Juha Punkkinen 8, Väinö Rantala 7, Antti Punkkinen 7, Mikael Ylitalo 6, Kalle Elfving 6, Oliver Heino 6, Aapo Takala 5, Tino Kasurinen 5, Jesse Heinonen 4, Miki Likander 4, Juho Suurpää 4