Rajan joukkue tossupallomestaruuteen

Rajan joukkue tossupallomestaruuteen

Perinteinen tossupalloturnaus pelattiin kauniissa talvisäässä lauantaina 24.2 Virojoen kaukalossa. Aurinko paistoi kirkkaasti ja pakkasmittari osoitti melkein kahtakymmentä. Kunnanmiehet olivat jälleen tehneet laadukasta työtä ja pelialusta oli aamulla jäädytetty turnausta varten.

Maila jääkiekosta, peliväline tenniksestä, taktiikka shakista ja venytykset joogasta. Liukkaalla jäällä turnauksen voitosta kilpaili viisi graniitin kovaa joukkuetta. Pelaajat olivat mahtavalla positiivisella asenteella mukana ja nauttimassa pelaamisesta. Turnaus oli rehti ja kovatasoinen.

25 vuotta kiertäneeseen pokaaliin kaiverrettiin päivän päätteeksi: 2018 Raja. Rajamiehillä oli vielä ennen ekaa peliä vaikeuksia saada joukkueellista pelaajia kasaan. Onneksi kaukalon laidalta löytyi aina joku kuitenkin jeesaamaan. Ja kun ei meinaa saada riittävästi pelaajia niin silloin ei ainakaan ole menestyspaineita. Ehkäpä juuri rentous oli joukkueena pelaamisen ohella avain mestaruuteen.

Rajan joukkueessa pelasivat: Pekka Heikkilä, Pekka Niiranen, Joona Värri, Mikko Tylli ja Tommi Lappi. Vaalimaalle rekrytoidaan kovasti porukkaa. Sen saivat kaukalon laidalla tuta myös Jukka Iivari, Otto Korpas ja Timo Karhu, jotka  tulivat ystävällisesti avustamaan rajan porukkaa ettei heidän tarvinnut pelata yhdessäkään ottelussa vajaamiehisenä.

Tulokset:

River Rats– Raja 0-2, Virojoki Stars –Vauva.fi 2-3, Raja – Happohyökkäys 4-2, Vauva.fi – River Rats 2-1, Happohyökkäys – Virojoki Stars 3-3, Raja – Vauva.fi 3-2, Happohyökkäys –River Rats 4-3, Virojoki Stars –Raja 1-5,Vauva.fi –Happohyökkäys 3-4, River Rats–Virojoki Stars 0-4

Maalipörssi:

7 = Juho Suurpää (stars) ja Simo Piispa (happo) 6= Joona Värri (raja) 4= Mikko Tylli (raja)