Aprillipäivänä sähläiltiin

Aprillipäivänä sähläiltiin

Pojat Rillaa: Henri Peltola, Matias Lehtinen, Sasu Kiviharju, Jaakko Suomalainen, Tino Kasurinen, Juuso Tasa, Markus Ruoppa

Virojoen perinteinen sählyturnaus osui tänä vuonna aprillipäivälle. Ala-asteen salissa tämä tarkoitti sitä, että vastustajia vietiin längistä ja maalivahteja jekutettiin parhaimman mukaan.

Aamu aloitettiin kuntosarjalla, jossa pelasi viisi joukkuetta: Kirkonkylän VPK, Virojoen VPK,  Säbäpojat,  Fat Camp ja Puukädet.  Paremmuus selvitettiin yksinkertaisena sarjana, jossa kaikki joukkueet saivat pelata kerran vastakkain.  Pelit oli todella tiukkoja ja moni peli olisi voinut päättyä maalin erolla toiseen suuntaan. Vaikka varsinaista finaalia ei ollut. Ratkesi mestaruus vasta viimeisessä pelissä. Virojoen VPK olisi voitolla päässyt tasapisteisiin ja keskinäisen ottelun perusteella mestariksi. Puukädet oli kuitenkin vahvempi ja voitti lopulta, puhtaalla pelillä, vuoden 2017 kuntosarjan.

Iltapäivä jatkettiin sporttisarjalla. Peliaika oli sama 17minuuttia kuin aamupäivän peleissä. Sporttisarjassa kentällä oli yksi pelaaja vähemmin kuin kuntosarjassa. Se toi kentälle mukavasti enemmin tilaa ja aikaa. Joukkueita sporttisarjassa oli kuusi, jotka arvottiin kahteen alkulohkoon. Alkulohkojen kahdelle parhaalle oli tiedossa välieriä ja mahdollisuutta edetä finaaliin. Lohkojen heikoimmille tarjolla oli jumbofinaali.

Vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen finaalissa kohtasivat, myös lohkonsa voittaneet Pojat rillaa ja River Rats. Hienoja harhautuksia,  upeita torjuntoja ja mahtavia syöttöjä. Turnauksen kahdesta parhaasta joukkueesta lopulta Pojat Rillaa oli parempi. Näin ollen mestaruuspystiin, viiden vuoden tauon, jälkeen kaiverretaan Pojat Rillaa.

Turnauspäivä tarjosi hikeä, yhdessä tekemistä ja pelaamisen riemua. 175 maalia, 82 pelaajaa, yksi katkennut maila ja kymmeniä kanttiinin mokkapaloja. Turnauksenjärjestäjä ViSan miesfutarit ja Kaakonkaksikon liikuntatoimi kiittäävät osallistujia hienosta turnauksesta. Ensi vuonna uudestaan.

Kuntosarja:

  Pisteet Tehdyt/Päästetyt

Puukädet

8 21-12

Kirkonkylän

5 13-12

Virojoen VPK

4 17-14

Fat Camp

3 12-13

Säbäpojat

0 10-22

 

Otteluiden tulokset:

Virojoen VPK - Fat Camp 4-3
Säbäpojat - Kirkonkylän VPK 1-3
Puukädet - Fat Camp  3-2
Säbäpojat- Virojoen VPK 1-8
Kirkonkylän VPK- Puukädet 2-6
Fat Camp - Säbäpojat 4-3
Virojoen VPK – Kirkonkylän  VPK 2-5
Puukädet – Säbäpojat  7-5
Kirkonkylän VPK - Fat Camp  3-3
Virojoen VPK - Puukädet 3-5

Kuntosarjan voittaja
Puukädet: Joonas Holmberg, Marko Haaja, Marko Harju, Topi Toivonen, Toni Piispa, Jukka Kuisma

 

Sporttisarja

A-lohko: B- lohko:     
River Rats    4p. Pojat rillaa         4p.
SuMu Kings    2p. Highland Hawks    2p.
Määtzik     0p. Sooloilijat        0p.

 

Otteluiden tulokset:

Sooloilijat- Pojat Rillaa 3-7
Kings- Määzik 6-1
Pojat Rillaa- Highland Hawks 12-0
Määzik- River Rats 2-8
Highland Hawks- Sooloilijat 5-4
River Rats- Kings 5-2

Sijat 5-6
Määzik- Sooloilijat 5-6 (RL)

Välierä
Rats- Hawks 5-1

Välierä
Pojat Rillaa- Kings 7-3

Sijat 3-4
Hawks- Kings 3-5

Finaali
Rats- Pojat Rillaa 4-8

Sporttisarjan mestari
Pojat Rillaa: Henri Peltola, Matias Lehtinen, Sasu Kiviharju, Jaakko Suomalainen, Tino Kasurinen, Juuso Tasa, Markus Ruoppa

Maalipörssi

10 = Henri Peltola
9 = Tino Kasurinen
7 = Jaakko Suomalainen
6 = Väinö Rantala
5 = Mikael Ylitalo, Kalle Elfving, Toni Piispa, Jukka Iivari ja  Jouni Väkiparta