F8-nappulat / nuorimpien aloittelijaryhmä - Kausi 2011

F8-nappulat / nuorimpien aloittelijaryhmä - Kausi 2011

Takarivi vasemmalta
Jere Palonen, Juuso Viljakainen, Arttu Taari, Joona Kauppila, Kim Korsu, Joel Ristola, Sampo Korhonen ja Onni Sironen

Eturivi vasemmalta
Johannes Kiri, Onni Heinonen, Jimi Mattila, Niklas Haaja, Senni Korhonen, Iina Krouvi, Timi Urpalainen ja Netta Savolainen

Kuvasta puuttuvat
Eetu Lintunen, Minea Tulkki, Aleksi Koivisto, Aada Haven ja Valtteri Peltonen

VÄKEÄ KUIN ANKKALINNAN MARKKINOILLA

-f8-porukan treenit 1.6.2011

-Punapaitaiset ovat Roope Ankkoja ja kun hippa saa sinut kiinni, laita kädet lanteille ja jää paikallesi seisomaan. Valkopaitaiset ovat Akuja ja te laitatte kädet eteen, Akulla on pitkä nokka. Loput ovat Mikki Hiiriä ja te laitatte kädet korvien lähelle, Mikillä on isot korvat. Pelastaminen tapahtuu työntämällä kädet käsien läpi. Valitaan vielä 4 hippaa, joille tulee keltaiset liivit päälle. Aku-hippa voi alkaa pillin vihellyksestä.

Väkeä on kuin Ankkalinnassa, ollaan kuitenkin Sammon nuorimpien jalkapalloilijoiden harjoituksissa. 35 6-9-vuotiasta lasta on tullut paikalle, se on tämän kesän tähänastinen ennätysmäärä. On meneillään kesän kuudennet harjoitukset ja lähes joka viikko on mukaan tullut uusia pelureita. Nimiä on osallistujalistassa kaikkiaan 43! Ryhmässä mukana on jo useamman vuoden jalkapalloa harrastaneita konkareita sekä lajin pariin tänä kesänä tulleita uusia harrastajia.

Ryhmän vanhimmat pelaajat osallistuvat kesän aikana Haminan nappulaliigaan. Kauden päätähtäin on Virojoen Vellicup-turnauksessa, johon kotiyleisön eteen F8-sarjaan pelaamaan saadaan 2 Sammon joukkuetta. Nuoremmat kartuttavat harjoituksissa pelitaitojaan ja Vellicup on ryhmän ehdoton huippuhetki tänä kesänä. 6-7 - vuotiaiden porukka jaetaan kahteen joukkueeseen ja ne pelaavat oman keskinäisen, viihdyttävän ja yleisöönmenevän ’näytöstyylisen’ ottelunsa turnauksessa.

Elokuun aikana on määrä pelata lasten ja vanhempien välinen ottelu.

Ryhmän ohjauksesta vastaa isompien osalta Jouni Kuntsi. Nuorempia ohjaa Päivi Tasa. Harjoitukset on aina keskiviikkoisin kirjaston nurmikentällä klo 18-19. Huom! Harjoittelussa kesätauko heinäkuun lopulla. 20.7. ja 27.7. ei ole harjoituksia!