Edustusjoukkue - Kausi 2013

Edustusjoukkue - Kausi 2013

Ylärivi vasemmalta

Atte Candé, Joona Värri, Jani Perilä, Antti Punkkinen, Mikko Tylli, Juha Punkkinen

Alarivi vasemmalta

Markus Suomalainen, Väinö Rantala, Teemu Takala, Rasmus Ojala, Tommi-Jussi Takala, Toni Karhu, Joona Husu

ViSan miesten edustusjoukkue pelaa kaudella 2013 SPL:n Kaakkois-Suomen piirin 6 div. Etelä- lohkossa. Lohkossa on yhteensä 8 joukkuetta. Kaksinkertaisen sarjan ja 14 ottelun jälkeen lohkon ykkönen nousee syksyllä sarjaporrasta ylemmäs. Edustusjoukkue tahkosi vuosikymmenet vitosessa, mutta viime kauden päätteeksi putosi kutoseen. Mukavaa vaihtelua vastustajiin, mutta joukkue on ottanut selkeäksi tavoitteeksi nousun takaisin vitoseen.

Joukkue uusiutui tavallista enemmin talven aikana. Yli puolet pelaajista lopetti, vaihtoi seuraa tai muutti pelaamisen kannalta kauas paikkakunnalta. On onni, että seuran juniorimylly tuottaa uusia pelaajia edustukselle. Pelaajarinki on edelleen kuitenkin erittäin kapea, 14 pelaajaa. Ilman näitä, viime vuonna B- juniori joukkueessa pelanneita pelaajia, edustusjoukkueen olisi pitänyt miettiä kaksi kertaa sarjaan osallistumista. Edustukseen kuuluvat pelaajat ovat kaikki syntyneet ja kasvaneet Virolahdella tai Miehikkälässä. Treeneissä ja peleissä pidetään hauskaa ja nautitaan pelaamisesta. Joukkue on melko nuori ja yli kolmekymppisiä on vain kolme. Joukkueessa on hyvä ryhmähenki ja yhdessä taistellaan noususta vitoseen seuran logo rinnassa..

Jalkapallo on parasta paikan päällä nautittuna ja ViSan peleissä on perinteisesti maalitakuu. Maaleja otteluissa nähdään usein runsaastikin. Joukkue toivottaa kaikki kannustamaan "oman kylän poikia" kotiotteluihin ja erityisesti nauttimaan viihdyttävästä jalkapallosta täällä Virolahdella.

Joukkueen pelaajavalmennustiimi:
- Joona Värri (Jojo) p. 040 595 7954
- Jani Perilä (C) p. 040 706 1110

 

Ottelut

Pvm   Ottelu   Tulos
31.5 Pe FC Etapo-ViSa ? 5-3
25.6 Ti KarPo-ViSa Katajainen 5-2
26.7 Pe ViSa- FC SuSi Harju 7-1
27.7 La ViSa- MYPA FC Harju 17-0
27.7 La SKTFutis- ViSa Husula 4-3
27.7 La ViSa-Atomit Harju 0-4
27.7 La ViSa- HiHi Harju 2-0
27.7 La FCSuSi- ViSa Karhula 0-6
27.7 La ViSa- SKT Futis Harju 3-0